Kapcsolat

Tel: +36-1-237-0955
Fax: +36-1-237-0956

Irodai Nyitvatartás:

Hétfő: 8.00 - 16.30
Kedd: 8.00 - 16.30
Szerda: 8.00 - 16.30
Csütörtök: 8.00 - 16.30
Péntek: 8.00 - 16.30
Szombat: -
Vasárnap: -

Hibabejelentés:

Tel: +36-20-444-4060
e-mail: hibabejelentes@meslift.hu

Rólunk

Vállalkozásunk 2007-ben alakult, korábban 1996-tól a felvonó piacon szereplő vállalkozás jogutódjaként, azzal a céllal, hogy alternatívát mutassunk az üzemeltetők és a beruházók részére a felvonók karbantartása, korszerűsítése valamint új felvonó telepítése vonatkozásában.

Korábbi tapasztalatainkat és kapcsolatainkat felhasználva a kezdetektől folyamatosan bővült a partnereink köre, valamint az általunk üzemben tartott felvonó és emelő berendezések darabszáma.

Cégünk több, felkészült szerelő párossal dolgozik, így biztosítani tudjuk a gyors helyszínre érkezést és a javítások hatékonyságát. A feladatok koordinálása, és a műszaki folyamatok vezetése a szakmailag magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező management által irányított.

A háttérmunkálatokhoz szükséges műszerész és vezérlés-összeszerelő műhelyt hoztunk létre, ahol a vezérléseket elkészítjük, az egyéb elektronikai berendezéseket pedig felkészítjük a telepítésre. Továbbá különböző gyártók és típusok szerinti raktárt alakítottunk ki, amelyet folyamatosan bővítünk a változó igényeknek megfelelően.

Megrendelőink között megtalálhatóak állami szervezetek, üzemeltető cégek úgy, mint kiemelt irodaházak, banképületek, és üzletházak.

Minden partnerünkkel hosszú évek óta szerződéses jó kapcsolatban állunk, és kölcsönös megbecsüléssel végezzük munkánkat.

Beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal folyamatos valamint naprakész a kapcsolatunk, megkönnyítve a munkáink gyors és hatékony bonyolítását.

Tapasztalatunk, szakmai és raktári felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a legtöbb típusú és gyártmányú felvonó berendezés telepítését, javítását, karbantartását vállaljuk és végezzük a felvonóipar minden területén. Néhány gyakori gyártmány, amelyeket eredményesen tudunk szervizelni: OTIS, Schindler, Thyssen, Orona, Kleeman

Szakmai mottónk: elérhető áron, rugalmas szolgáltatással, megbízható berendezések üzemben tartása, gyártása, forgalmazása, kivitelezése.

Legfőbb célunk biztonságos liftek üzemeltetése elégedett megrendelőkkel!