Kapcsolat

Tel: +36-1-237-0955
Fax: +36-1-237-0956

Irodai Nyitvatartás:

Hétfő: 8.00 - 16.30
Kedd: 8.00 - 16.30
Szerda: 8.00 - 16.30
Csütörtök: 8.00 - 16.30
Péntek: 8.00 - 16.30
Szombat: -
Vasárnap: -

Hibabejelentés:

Tel: +36-20-444-4060
e-mail: hibabejelentes@meslift.hu

Szolgáltatások

Mozgólépcső szervíz / üzemeltetés

Mozgólépcső szervíz / üzemeltetés

Az elmúlt években felmerült igényeknek és elvárásoknak megfelelően kibővítettük tevékenységünket mozgólépcsők és mozgójárdák javításával és karbantartásával.

tovább

Vezérlésgyártás

Vezérlésgyártás

A régi korszerűtlen relés vezérlések, valamint a több tíz éve készült elektronikus vezérlő rendszerek cseréje mára már elengedhetetlenné vált, a biztonságos és megbízható működés érdekében. Erre megoldásként cégünk a németországi, minősítéssel rendelkező LISA vezérlő rendszerét ajánlja.

tovább

Új felvonó telepítés

Új felvonó telepítés

Vállalkozásunk nagy tapasztalattal vesz részt új felvonók telepítésében, eseti beruházások vagy közbeszerzések keretében egyaránt.

tovább

Korszerűsítés

Korszerűsítés

Az ismert statisztikák és a tapasztalataink szerint a magyarországi felvonók átlagéletkora magas, a modern, fejlett megoldások több éves késéssel jutnak el a felhasználókhoz. Cégünk azt tűzte ki célul, hogy folyamatosan ismerteti a partnereit a fejlesztésekről, valamint lehetőséget kínál a felvonók főegységeinek gazdaságos korszerűsítésére, modernizációjára.

tovább

Karbantartás, üzemzavar elhárítás

Karbantartás, üzemzavar elhárítás

A felvonók, emelő-berendezések, mozgólépcsők és mozgójárdák havi rendszerességű karbantartását a vonatkozó jogszabályok, valamint a gyártói utasítások szerint látjuk el.

tovább